Buzatu, dus la DNA Iași în miez de noapte cu mașina Jandarmeriei. Este sfârșitul domniei sale de peste 30 de ani la Vaslui

best auto leo vaslui

Într-un eveniment șocant care a avut loc în miez de noapte, perchezițiile la vila impresarului și omului de afaceri Tudorel Buzatu din Cănțălărești s-au încheiat în jurul orei 3 dimineața, culminând cu reținerea sa de către jandarmi și transportul la sediul DNA Iași. Incidentul a atras atenția publicului și a stârnit interesul presei, deoarece Tudorel Buzatu este cunoscut pentru implicarea sa în viața politică și afacerile locale.

Echipa de jandarmi care a efectuat perchezițiile l-a găsit pe Buzatu în vila sa și l-a condus în afara proprietății însoțit de forțe de poliție. Observând seriozitatea situației, Buzatu a luat preventiv o geantă de voiaj cu el în momentul în care a fost escortat în mașina jandarmeriei.

Reporterii prezenți la fața locului au încercat să obțină declarații de la Buzatu cu privire la acuzațiile care i se aduc, însă acesta a răspuns evaziv, declarând doar că “Veți vedea, nu facem discuții acum.” Cu un zâmbet forțat, care i-a dispărut rapid de pe față, Buzatu a fost dus la mașina de intervenție.

Un moment emoționant a avut loc când consilierul său de încredere, Alexandru Barbu, a asistat la plecarea lui Buzatu din curte spre DNA Iași. Barbu, care a fost alături de Buzatu în multe dintre activitățile sale politice și personale, nu a putut intra în curte din cauza restricțiilor impuse de jandarmi. Privind cu tristețe mașina care se îndepărta, ochii i-au fost umidiți de pe marginea șoselei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.