Peste 40.000 de români, reacţii adverse la vaccinul COVID. Tudor Ciuhodaru: ”Cel mai mare experiment medical din istoria planetei! Lucrurile sunt grave!

best auto leo vaslui

De la începutul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 și până la sfârșitul anului 2021, au fost clasificate 19.716 cazuri ca reacții adverse post vaccinare (RAPI) dintre care 17.567 (89.1%) au avut manifestări generale.

Rata RAPI (reacții adverse post vaccinale) la 1000 doze produse vaccinale administrate in perioada 27.12.2020-02.01.2021 a avut o valoare crescuta pentru Astra Zeneca (7.2 la 1000 de doze administrate), fiind urmata de rata vaccinul Moderna (2.4 la 1000 de doze administrate), iar pentru produsele vaccinale Comirnaty si Johnson&Johnson ratele la 1000 de doze administrate au fost sub 1.

Din rândul cazurilor RAPI cu manifestări generale în baza documentelor medicale și a investigațiilor efectuate, cele mai importate cazuri au fost diagnosticate cu raport:  

  • manifestări aparat cardio-vascular: 10 cazuri cu miocardită, 4 cazuri cu pericardită și un caz cu mio-peridardită;  
  • tulburări hematologice: 16 cazuri cu manifestări trombotice, 1 caz citoliză hepatică, 1 caz purpură trombocitopenică;  
  • sistem nervos: 16 cazuri paralizie facială, 2 cazuri neuropatie senzitivă, 1 caz paraplegie flască si 1 caz sindrom Guillain Barre;  
  • sistem imunologic: 424 cazuri cu reacții alergice și 12 cazuri cu șoc anafilactic.  

Totodată, a fost publicată și Informarea săptămânală privind vaccinarea împotriva COVID-19 și RAPI pentru începutul anului 2023. Astfel, din 154 de persoane vaccinate împotriva COVID în săptămâna 02-08.01.2023, 2 au prezentat reacții adverse. Totodată, din 1.405 persoane vaccinate cu serul Pfizer Omicron în aceeași perioadă de timp, 4 au prezentat reacții adverse,

Tudor Ciuhodaru: ”Cine răspunde pentru morțile subite, că tot nu se vorbește de ele?”

Medicul Tudor Ciuhodaru răbufnește după publicarea datelor și susține că  ”am existat la cel mai mare experiment medical din istoria planetei”. 

“Am avut dreptate. Ni s-a vândut o chestie ca fiind sigură și eficientă. Cine răspunde pentru aceste informații ascunse, cine răspunde pentru morți? În Italia se acordă deja despăgubiri, există un fond de 250 de milioane de euro. Cine răspunde pentru morțile subite, că tot nu se vorbește de ele. Eu am votat contra pașaportului digital, care condiționa dreptul la educație și sănătate. Cine răspunde? Lucrurile sunt grave, e doar vârful aisbergului. Am asistat la cel mai mare experiment medical din istoria planetei.” 

Sursa:antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.