Prăbușiți în sondaje, liderul PSD cere opoziției să nu mai prezinte adevărul: să intrăm în Schenghen

best auto leo vaslui


Opoziția parlamentară exercitată de AUR arată românilor catastrofa guvernării PSD și PNL.

De la prețurile mari, la privatizările dubioase, la gestionarea catastrofală a liberalizării energiei, la scandalurile în care MAI este implicat prin achiziții dubioase de autoturisme nemțești scumpe plus multe altele, toate reprezintă elementele perfecte pentru dezastru.

Peste acestea statul a cules toți banii de pe piață și duce în colaps mediul privat: băncile nu mai finanțează economia României.

Dar ce să vezi: Marcel Ciolacu cere stoparea „atacurilor” politice pe motiv că doar așa am întra în Schengen.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, le-a cerut tuturor politicienilor să lase deoparte orgoliile şi atacurile politice interne pentru a se putea concentra în următoarea perioadă pe aderarea la spaţiul Schengen – cel mai important obiectiv strategic de politică externă a României în acest final de an.

„Ca lider al partidului care a dus România în NATO şi UE, le cer tuturor politicienilor români să lase deoparte, pentru o perioadă scurtă de timp, orgoliile şi atacurile politice interne pentru a ne putea concentra pe atingerea celui mai important obiectiv strategic de politică externă a României în acest final de an: aderarea la spaţiul Schengen! Intrăm într-o perioadă în care fiecare zi se poate dovedi decisivă pentru România”, a scris Ciolacu, marţi, pe Facebook.

Au plătit presa cu 300 de milioane de lei și ce să vezi: românii tot nu îi cred și așa vor și cenzura opoziției. Acum a fost un îndemn, data viitoare va fi o lege, că doar au majoritatea.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.