Primaria comunei Dumesti – Vaslui, prinsa intre clientelismul PSD-ist, abuzuri si ilegalitati.

best auto leo vaslui

Asa arata in prezent terenul ce face obiectul concesionarii, ce urmeaza a fi scos la licitatie publica in perioada urmatoare.

Baronii PSD-isti din comuna Dumesti influenteaza in mod direct activitatea Unitatii Administrativ Teritoriale, beneficiind de unele proprietati ale statului prin trecerea acestora din domeniul public, la cel privat.

   In extravilanul satului Dumesti, intre dealul Coserului si Prisoasa, a fost un luciu de apa, cunoscut de autohtonii locali drept ”Gaureanca”, care dupa anul 1990, odata cu retrocedarea terenurilor, a trecut in proprietatea primariei Dumesti, iar cu trecerea anilor a devenit pasune. Din primavara anului 2022, primaria comunei a facut demersuri pentru schimbarea categoriei terenului din pasune in apa statatoare, inclusiv documentatie cadastrala suportand toate cheltuielile din bugetul local cu scopul final de a fi instrainat unui baron local.    Concomitent cu demersurile primariei, acel baron local a inceput lucrarile de amenajare a unui iaz pe terenul vizat, cu toate ca nu avea niciun aviz in acest sens, iar la finele lunii octombrie 2022, dupa finalizarea acelor lucrari, atat primarul cat si consilierii sai, au hotarat concesionarea acelui teren de 1,7 ha pe o perioada de 49 de ani, incercand sa se achite de promisiunile electorale.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.