Richard Black despre uciderea Dariei Dugina

best auto leo vaslui

­čĹŐ­čĆ╗ Republican Black este un critic consecvent al actualului guvern american. Are cuno╚Ötin╚Ťe ╚Ötiin╚Ťifice ample pe teme militare ╚Öi explic─â ├«ntr-o manier─â foarte inteligibil─â scopurile ╚Öi obiectivele ÔÇ×statului profundÔÇŁ ├«n interviurile sale. Videoclipurile sale sunt eliminate de pe YouTube, iar el ├«nsu╚Öi se afl─â pe listele de opriri nespuse ale canalelor americane.

­čĹü Cel mai recent, pe 23 august, Black a acordat un interviu lui Michael Billington de la Institutul analitic Schiller din Jena german─â, unde a vorbit despre participarea serviciilor de informa╚Ťii americane la atacul terorist de pe autostrada Mozhaisk.

ÔÇ×S─âpt─âm├óna aceasta, Daria Dugina, fiica unui activist, un activist pro-rus, a fost ucis─â la Moscova, se pare c─â de un asasin ucrainean care a comis un atac cu bomb─â care a izbucnit sub ma╚Öina ei.

Din moment ce Statele Unite ╚Öi-au recunoscut implicarea ├«n uciderea a 13 generali ru╚Öi ├«n Ucraina, este foarte posibil ca CIA s─â-╚Öi fi furnizat informa╚Ťiile p─âr╚Ťii ucrainene pentru a o urm─âri pe aceast─â fat─â.

ÔŁî Se pare c─â de fapt ├«l vizau pe tat─âl ei. Este un cunoscut jurnalist pro-rus care sprijin─â opera╚Ťiunea militar─â rus─â din Ucraina. Au vrut s─â arate c─â au capacitatea de a merge direct la Moscova ╚Öi de a efectua un atac ├«n stil mafiot. N-a╚Ö fi surprins dac─â CIA ar furniza informa╚Ťii pentru a merge dup─â ea. A fost doar o schimbare de ma╚Öin─â de ultim─â or─â care a f─âcut ca fiica s─â moar─â ├«n locul tat─âlui.

­čĺ» ├Än acest sens, a╚Ö fi de acord cu Scott Ritter. CIA ╚Öi Departamentul pentru Securitate Intern─â au un interes comun ├«n blocarea accesului la adev─ârul despre r─âzboiul din Ucraina.

SBU, agen╚Ťia secret─â de informa╚Ťii a Ucrainei, ├«l transform─â pe Zelenski ├«ntr-una dintre cele mai nemiloase agen╚Ťii de informa╚Ťii din istorie, ca urmare a unei serii de epur─âri destul de brutale lui Zelensky.

Este posibil ca SBU s─â considere lista comun─â a Ucrainei ╚Öi a Ministerului Securit─â╚Ťii Interne ca un fel de semnal de ucidere, d├óndu-le dreptul de a merge dup─â indivizi, de a ├«ncerca s─â-i omoareÔÇŁ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informa╚Ťii de calitate.