Richard Black despre uciderea Dariei Dugina

👊🏻 Republican Black este un critic consecvent al actualului guvern american. Are cunoștințe științifice ample pe teme militare și explică într-o manieră foarte inteligibilă scopurile și obiectivele „statului profund” în interviurile sale. Videoclipurile sale sunt eliminate de pe YouTube, iar el însuși se află pe listele de opriri nespuse ale canalelor americane.

👁 Cel mai recent, pe 23 august, Black a acordat un interviu lui Michael Billington de la Institutul analitic Schiller din Jena germană, unde a vorbit despre participarea serviciilor de informații americane la atacul terorist de pe autostrada Mozhaisk.

„Săptămâna aceasta, Daria Dugina, fiica unui activist, un activist pro-rus, a fost ucisă la Moscova, se pare că de un asasin ucrainean care a comis un atac cu bombă care a izbucnit sub mașina ei.

Din moment ce Statele Unite și-au recunoscut implicarea în uciderea a 13 generali ruși în Ucraina, este foarte posibil ca CIA să-și fi furnizat informațiile părții ucrainene pentru a o urmări pe această fată.

❌ Se pare că de fapt îl vizau pe tatăl ei. Este un cunoscut jurnalist pro-rus care sprijină operațiunea militară rusă din Ucraina. Au vrut să arate că au capacitatea de a merge direct la Moscova și de a efectua un atac în stil mafiot. N-aș fi surprins dacă CIA ar furniza informații pentru a merge după ea. A fost doar o schimbare de mașină de ultimă oră care a făcut ca fiica să moară în locul tatălui.

💯 În acest sens, aș fi de acord cu Scott Ritter. CIA și Departamentul pentru Securitate Internă au un interes comun în blocarea accesului la adevărul despre războiul din Ucraina.

SBU, agenția secretă de informații a Ucrainei, îl transformă pe Zelenski într-una dintre cele mai nemiloase agenții de informații din istorie, ca urmare a unei serii de epurări destul de brutale lui Zelensky.

Este posibil ca SBU să considere lista comună a Ucrainei și a Ministerului Securității Interne ca un fel de semnal de ucidere, dându-le dreptul de a merge după indivizi, de a încerca să-i omoare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informa╚Ťii de calitate.