Se fură mult – Un primar PSD din Olt a fost condamnat la 4 ani și 4 luni de închisoare

best auto leo vaslui

Primarul comunei Gostavatu (Olt), Marius Popescu (PSD), a fost condamnat de judecatorii de la Tribunalul Olt la patru ani si patru luni de inchisoare. Primarul este acuzat ca, in perioada 2008 – 2018, ar fi primit mita de 117 ori.

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt au anuntat, in mai 2019, plasarea sub control judiciar a primarului comunei Gostavatu, Olt, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita (117 acte materiale). Anchetatorii au descoperit peste 100 de infractiuni  fost comise de primar in cursul a 10 ani.

„Inculpatul P.M.S., in calitate de primar al comunei Gostavatu, Olt, in perioada 2008-2018, a conditionat mai multe persoane care doreau sa nu fie sanctionate contraventional sau impiedicate sa isi desfasoare diferitele activitati ce formeaza obiectul lor de activitate pe raza comunei, sa achite, personal sau prin persoane interpuse, anual, diverse sume de bani (folosite pentru nevoi personale) cu valoarea cuprinsa intre 100-1.000 lei, sub pretextul ca sumele de bani sunt necesare pentru organizarea balciului din comuna”, au explicat anchetatorii. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.