Spre deosebire de români, austriecii au refuzat recent vânzarea OMV către Norvegieni: nu este congruentă cu obiectivele statului.

best auto leo vaslui

Guvernul Austriei refuză să vândă acțiuni ale OMV către norvegieni.

Politicienii români sunt niște trădători de țară și ar trebui să urmăm modelul celor din Austria.

Pe când Adrian Năstase era premier al României compania Petrom a fost vândută către OMV Austria. România a dat un activ de aproape 10 miliarde de euro la acel moment pe un preț mai mic de 2-3 ori față de cel real de piață. Astăzi valoarea de piață este de aproape 4 ori mai mare.

Cine controlează industria petrolieră a unui stat îi controlează economia și automat politica. Așa este, confirmăm, OMV controlează politica din România, adică cele două partide care formează coaliția de guvernare. Mulți politicieni români sau rudele lor au primit salarii foarte mari de la OMV.

Ministrul austriac de Finanţe, Magnus Brunner, a declarat luni că vânzarea anumitor părţi din grupul energetic OMV către un consorţiu de companii norvegiene „nu este congruentă cu obiectivele statului”.

Bine că au găsit austriecii suficienți proști, corupți și trădători în România ca să facă aici ceea ce ei nu permit la ei în țară: pierderea unor resurse importante. OMV este o companie în care statul austriac este acționar majoritar.

La o întâlnire cu jurnaliştii austrieci Magnus Brunner a spus că oferta consorţiului norvegian nu garantează securitatea aprovizionării cu energie pentru populaţia Austriei. „Ar fi o vânzare a bijuteriilor de familie ale statului fără o îmbunătăţire a status quo-ului”, a spus oficialul austriac.

Sursa: 4media.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.