SRS acuză că dosarul fraților Tate e o făcătură a DIICOT, la comanda Ambasadei SUA

best auto leo vaslui

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu face acuzații grave la adresa DIICOT! Acesta spune că dosarul de proxenetism în care sunt cercetați și reținuți frații Christian și Andrew Tate este unul fals, instrumentat la comanda SUA.

Fără să îi fi cunoscut vreodată pe frații britanici Tate, care sunt în epicentrul unui uriaș scandal penal, vreau să vă spun, utilizându-mi vasta experiență de jurnalist de investigații și flerul pe care l-am dobândit, că operațiunea DIICOT pare a fi o uriașă făcătură. În primul rând, nu anchetezi și arestezi la direcția centrală a DIICOT doi proxeneți. Dacă ei sunt proxeneți, sunt arestați și anchetați la una din secțiile subordonate secției centrale.

În al doilea rând, de ce ar face ei proxenetism, când și-au dobândit milioane destul de consistente din sport, când au și alte afaceri și pe Twitter au expunere de milioane de vizitatori. Sunt doi tineri de succes de origine britanică, dar care, dintr-un motiv  sau altul i-au deranjat pe americani, că de fapt Ambasada SUA este cea care a reclamat la DIICOT și DIICOT s-a conformat sub pretextul că ei fac proxenetism.

De ce ar face? Nu îi cunosc, nu sunt de acord cu toate mesajele pe care le transmit, dar o parte din aceste mesaje contestă ordinea care uneori este foarte nedreaptă a lumii în care trăim și că din această perspectivă au deranjat autoritățile. De ce ar viola, când sunt doi bărbați care arată bine, au succes la femei și au bani și succes la femei, fără să fie nevoiți să le constrângă, comentează Sorin Roșca Stănescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.