Stare de „calamitate” în București – Primăriile au fost luate prin surprindere de cei 3 cm de zăpadă!

best auto leo vaslui

Administrația Bucureștiului a fost surprinsă, DIN NOU, de prima ninsoare. Chiar dacă nu vorbim de o ninsoare puternică, Bucureștiul a fost paralizat încă de la primele ore, iar traficul a fost un coșmar.

Ninge joi în unele zone din Capitală, mai exact în nord, la Pipera, dar şi în zona Bucur Obor. Meteorologii spuneau că vremea va începe să se răcească în unele zone din ţară şi au prognozat ninsori pentru zilele viitoare.

„Mulțumită” administratorilor Capitalei, în frunte cu Nicușor Dan și ceilalți primari de sector, bucureștenii au învățat să facă echilibristică pe trotuarele înzăpezite, care s-au transformat în adevărate patinoare, în vreme ce șoferii și-au testat răbdarea în traficul înghețat al Bucureștiului de la primele ore.

Tramvaie blocate, parcări necurățate plătite cu bani buni de bucureșteni, străduțele dintre blocuri impracticabile, aceasta este imaginea dezolantă a Bucureștiului anului 2023 la prima ninsoare!

Din noaptea de vineri spre sâmbătă vor predomina ninsorile, astfel încât până în dimineața zilei de duminică, stratul de zăpadă depus va avea grosimi variabile, în general de 8…15 cm, iar vântul va slăbi treptat în intensitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.