Sțiați că legea AUR pentru împădurirea a 1 milion de hectare de pădure a fost respinsă de PSD și PNL?!

best auto leo vaslui

Alianța pentru Unirea Românilor a depus un proiect de lege prin care statul român trebuia să identifice terenurile degradate și să realizeze pe ele lucrări de împădurire.

Mai exact în termen de 10 ani statul român ar fi trebuit să ia măsuri pentru a împădurirea aproximativ 1 milion de hectare de teren care este degradat.

În mare este vorba chiar despre suprafața de păduri care a dispărut din România în ultimii 33 de ani, ani în care Imperiul austro-ungar a exploatat pădurile României așa cum făcea și acum 150 de ani pe când stăpânea aceste pământuri.

Afacerile cu lemn adună în fiecare an peste 6 miliarde de euro. Este vorba despre cifra de afaceri a companiilor din industria lemnului. Această industrie este dominată de companii austriece care la ele acasă nu au voie tăia copacii țării, dar o fac aici deoarece în România politicienii sunt foarte ieftini.

De la bugetul de stat partidele politice încasează anual zeci de milioane de euro. BANI pentru partidele politice există, însă bani pentru copii, bătrâni, antreprenori sau spitale și păduri nu există.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.