TRAGEDIE: Comentatorul sportiv, jurnalistul și colegul nostru Bogdan Socol a murit la 42 de ani

best auto leo vaslui

O veste cutremurătoare a lovit lumea presei: colegul nostru, jurnalistul și comentatorul sportiv Bogdan Socol a murit astăzi, 10 februarie, la vârsta de 42 de ani.

Vestea ne-a fost dată de prietenul și fostul său coleg, Paul Andrei. Socol a murit din cauza pasiunii sale pentru natația în ape înghețate.

A înotat în apa rece, după care a intrat sub stratul de gheață, unde a rămas blocat. Nu a mai reușit să găsească ieșirea la suprafață și nu a mai putut fi salvat la timp.

Conform foștilor colegi, Socol a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni”, unde medicii s-au luptat peste două ore pentru a-l resuscita.

În ultimele luni, Bogdan Socol s-a pregătit constant în condiții extreme, în lacuri înghețate, ape cu temperaturi scăzute, inclusiv singur (video jos).

Bogdan Socol a fost un colaborator și un prieten al siteului R3media, încă de la înființare. A scris peste 25 de editoriale și a fost o prezență constantă în rândurile noastre.

Bogdan Socol era căsătorit și tată a trei copii. În calitate jurnalist sportiv, a comentat peste 2.000 de meciuri și a scris patru cărți: , „100 de fotbaliști legendari”, „Jurnalul unui iubitor de fotbal”, „Jurnalul Cupei Mondiale 2018” sau „O sută de sportivi legendari”.

Dumnezeu să-l odihnească!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.