Trei ONG-uri organizează un „MITING PENTRU PACE” pentru a cere ca România să nu se implice în războiul din Ucraina

best auto leo vaslui
Sursa foto: Vrempace.ro

Trei organizații non-guvernamentale, „Mișcarea pentru Pace”, „Fundația Vatra Neamului” și „Noua Dreaptă” organizează pe 24 ianuarie un „Marș pentru Pace”, în București și în alte localități „pentru a aminti politicienilor României că voința poporului este aceea de a nu implica țara într-un război care nu îi aparține”, informează un comunicat trimis pe adresa redacției.

Conform organizatorilor, MAPN ar fi adoptat un document, Ordinul M192/2022, prin care „s-a permis intrarea pe teritoriul României a oricăror forțe armate străine care să cantoneze în România sau doar să o traverseze, putând face posibilă declanșarea de ostilități cu alte state de pe teritoriul țării”.

În acest sens, Marșul va avea loc pe 24 ianuarie, de Ziua Unirii Principatelor, de la ora 11:00, în Piața Victoriei. De-acolo, manifestanții vor pleca spre Piața Universității.

„Invităm așadar pe oricine dorește ca România să nu fie implicată în conflictul militar aflat la granițele noastre să ni se alăture marți 24 ianuarie de la ora 11:00 în Piața Victoriei din București”, sună mesajul de încheiere al comunicatului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.