UPDATE – Gorj – Maşină care transporta muncitori, răsturnată în cariera Jilţ Sud – trei persoane au murit şi 10 sunt rănite. A fost activat Planul Roşu de intervenţie / Două elicoptere SMURD, trimise la locul accidentului

best auto leo vaslui

Trei persoane au murit şi zece au fost rănite marţi, după ce o maşină care transporta muncitori s-a răsturnat în carierea Jilţ Sud, din judeţul Gorj. A fost activat Planul Roşu de intervenţie, având în vedere numărul celor implicaţi.

UPDATE – Zece persoane sunt rănite, trei fiind transportate la spitalul din Motru, cinci la spitalul Târgu Jiu, iar 2 au fost preluate de elicopterele SMURD şi transportate la spitalul din Craiova.

UPDATE – Dintre răniţi, unul este în drum spre spitalul Motru, 2 sunt în drum spre spitalul Tg-Jiu si unul a fost preluat de elicopterul SMURD.

UPDATE – În accident au fost implicate 25 de persoane, dintre care 7 rănite şi 3 decedate, conform IGSU.

”Zona fiind neaccesibilă cu autospecialele de intervenţie, victimele vor fi transportate cu mijloace din dotarea carierei Jilţ Sud, pe o platformă betonată, unde se află echipajele de intervenţie”, precizează IGSU.

UPDATE – ”Un vehicul care transporta muncitori s-a răsturnat în cariera Jilţ Sud. Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea eficientă a fost activat Planul Roşu de Intervenţie  la nivelul judeţului Gorj”, a precizat ISU Gorj.

La faţa locului au fost alocate 1 maşină de stingere, 2 ambulanţe SMURD, 1 echipaj de descarcerare, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 4 ambulanţe SAJ, precum şi 2 elicoptere SMURD.

ŞTIREA INIŢIALĂ – ”S-a activat planul rosu de intervenţie, iar la fata locului de deplasează forţe şi mijloace de intervenţie din cadrul ISU Gorj şi SAJ Gorj”, a transmis ISU Gorj.

Potrivit sursei citate, printr-un apel la 112 s-a anunţat că un  au tovehicul s-a răsturnat şi mai multe persoane au nevoie de ingrijiri medicale.

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.