USR şi Forţa Dreptei depun moţiune simplă împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode

best auto leo vaslui

USR şi Forţa Dreptei au anunţat luni, în prima zi a sesiunii parlamentare, că depun moţiune simplă împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode.

”Plagiatorul Bode nu ţine ritmul, nici cu bunul simţ nici cu nevoile românilor. USR, alături de Forţa Dreptei, depune moţiune ţintită împotriva încă ministrului şi încă doctorului Bode, pentru că noi consdiderăm că România merită să aibă un şef al poliţiştilor care să nu fie hoţ”, a spus deputatul Cristian Seidler, la Parlament. 

Deputatul USR a mai spus că România merită un negociator pe Schengen care să fie privit cu respect de partenerii europeni. ”Domnul Bode trebuie să îşi asume eşecul, pe linie, al mandatului său în fruntea Ministerului de Interne. În schimb, domnul Bode fuge de Parlament, cu ajutorul coaliţiei sărăciei”, a mai arătat Seidler. 

”Folosesc această ocazie pentru a transmite un răspicat Deşteaptă-te române! domnului preşedinte Klaus Iohannis, dacă îşi mai aminteşte declaraţiile proprii din 2016, când spunea că un politician, chiar şi bănuit de plagiat, ar trebui să părăsească viaţa politică”, a menţionat deputatul USR.

”Domnul ministru Lucian Bode va trebui să îşi dea demisia, România nu va intra în Schengen atâta vreme cât el va gira afacerile acestui minister important”, a spus şi deputatul ForŢa Dreptei, Antonel Tănase.

El a arătat că Lucian Bode s-a implicat în acest dosar Schengen că să îşi spele imaginea.

”Din păcate nu a reuşit şi a tras România în jos. El trebuie să îşi dea demisia. PSd este complice, sau poate îi convine ca Lucian Bode să gireze în continuare Ministerul Afacerilor Interne, pentru că PNL devine din ce în ce mai insignificant în ecuaţia guvernării, şi din perpectiva rotaţiei”, a spus Antonel Tănase la Parlament.

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.