Trădarea continuă

best auto leo vaslui

Este dorit să fim dezbinaţi și să ne fie nouă ruşine de noi,să ne predăm fără apărare, aproape, prin indiferenţă ,să fim inculţi să fim trădători , să fim suspicioşi, invidioşi şi enumerația poate continua…

Da, suntem vinovaţi! Şi tăcerea ucide! Lașitatea e sport național ….

Haideți să transformăm trădarea în unire, invidia în acceptare, ura în dragoste, incultura şi bârfa în cunoaştere, minciuna în adevar,indiferenţa în apărare, implicare, laşitatea în curaj şi credinţă,

egoismul în recunoştiinţă, iresponsabilitatea în luare de poziţie şi respect, amorţeala în trezire!

În loc să ne sfâşiem între noi şi să aruncăm cu mocirlă unul în altul, mai ales pe Facebook, mai bine să ne deschidem larg ochii şi să ne ascuţim urechile, să pricepem ce se întâmplă cu fiecare dintre noi noi!

Cine face discordie, de ce, până când ? Răspunsul îl avem și este clar :

De unirea noastră ca neam le este la toți frică!

Noi suntem toţi un neam şi o țară, avem aceeași mamă, avem același sânge, suntem toţi frați ! Să ne iubim, să ne respectăm și să ne susţinem unul pe altul,

România este foarte săracă în oameni politici și patrioți.

Avem nevoie de o “revoltă” pașnică, nu numai culturală, intelectuală. Cheia suntem noi și se numește “împreună”! Unul cu altul și nu unul împotriva altuia! Numai așa se poate schimba ceva.

Nu avem nevoie de bogăţie și putere! Noi avem nevoie de respect, de un mediu sănătos, din toate punctele de vedere, de vecini buni, de conducători capabili şi iubitori de țară şi de neam, avem nevoie de o viaţă decentă, de un viitor pentru copiii noștri și pentru copiii copiilor noștri.

Este o aberaţie să credem că totul va fi bine fără să ne implicăm!

Suntem în pragul colapsului ! Să luăm asta în serios!

Atitudinea noastră pasivă faţă de cei care ne vor “îngropaţi”, desfiinţaţi și scoși din istorie, ne face părtași la distrugerea țării. În 2024 cu toții să ne asumăm schimbarea!

Cât despre trădători, se pune întrebarea : cum este posibil ca acești trădători să se mai privească în oglindă, cum pot ei să doarmă liniștiţi visând la ziua de mâine și să se bucure de fiecare zi nouă, care le este dată ?

Cum pot să trăiască în liniște și pace acești criminali și trădători de neam și țară, cum pot acești “bipezi” să se mai bucure de averea acumulată pe care și-au dobândit-o prin minciună, hoţie, jaf, crimă, trădare…?

Cum pot aceşti ticăloşi să se mai uite in ochii trişti şi înlăcrimaţi ai copiilor noştri, pe care i-au îmbolnăvit şi cărora le-au furat viitorul de 33 de ani . Pentru mine rămâne un mister cum mai pot apărea în fața poporului acești șpăgari și să ne dea lecții de moralitate….Cum a putut baronul șpăgar de Vaslui să stea liniștit în casele lui știind că un județ furat de el și clica lui flămânzește .

Până şi pietrele au început și ele deja să vorbească despre sistemul ce a distrus țara A sosit timpul ! Ajunge!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.