A început festivalul democrației în PSD: Ciolacu calcă pe urmele lui Cîțu

best auto leo vaslui

Marcel Ciolacu, a comentat în emisiunea „Subiectiv” la Antena 3 CNN relația social-democraților cu partenerii liberali din coaliție, în perspectiva „rotativei” guvernamentale din luna mai. Tensiunile s-au accentuat între cele două principale partide de guvernământ, pe măsura apropierii momentului în care, teoretic, PNL ar trebui să cedeze funcția de premier iar ministere precum Finanțele, Transporturile, Justiția și Proiectele Europene ar urma să facă obiectul „schimbului” între formațiuni. Marcel Ciolacu s-ar putea alege cu praful de pe tobă deoarece Klaus Iohannis nu dorește să îi ofere postul de premier.

Răzvan Dumitrescu: „Așa cum dumneavoastră ați enunțat pe site-ul partidului niște priorități din posibilul program de guvernare, ați primit astfel de lucruri din partea PNL?”

Marcel Ciolacu: „N-am primit. Am primit critici pe propunerile pe care le avem. Nu vreau să intru cu critci într-un dialog cu colegii noștri de coaliție. Să știți că neputința se transformă în furie și ură. Uitați-vă la cei de la USR, cât de răi sunt cu toată lumea.”

Răzvan Dumitrescu: „Lăsați USR, că nu mai sunt la guvernare.”

Citește și: Marcel Ciolacu, despre obiectivele stabilite pentru 2023: „Rezolvarea migraţiei, a crizei energetice, a crizei de securitate și combaterea populismului”

Marcel Ciolacu: „Eu nu-mi doresc ca, la colegii noștri de la Partidul Național Liberal, din cauza unei neputințe (…) să se transforme în ură. Văd o tendință. N-am cum (să n-o văd): dacă timp de opt ore faci o ședință și șase ore înjuri PSD-ul, deja este un fenomen.

Cred că ar trebui să ne facem, fiecare, o evaluare și să vedem ce nu funcționează și unde nu funcționează, decât să ne atacam în spațiul public și să facem o distincție foarte clară între un program de guvernare al României și un program de guvernare al unei coaliții”, a spus Marcel Ciolacu, duminică, în emisiunea „Subiectiv”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.