Actrița Ramona Bădescu se alătură AUR pentru sprijinirea românilor din diaspora

best auto leo vaslui

Într-o mișcare surprinzătoare, cunoscuta actriță Ramona Bădescu a anunțat că se alătură echipei AUR pentru a sprijini românii din diaspora. La Congresul Extraordinar de la Alba Iulia, Bădescu a subliniat că, deși trăiește de 33 de ani în afara țării, legătura ei cu România rămâne puternică.

“Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de țară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor. De multe ori am fost priviți cu răutate, cu prejudecăți. De multe ori am primit amenințări cu moartea. De multe ori românii erau un popor despre care nu se știa. Acum știu, pentru că noi ne-am câștigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm și luptăm uniți”, a declarat Bădescu.

Actrița a evidențiat liderul partidului, George Simion, descriindu-l ca un om care acționează pentru români, nu doar vorbește despre asta. “Partidul AUR este condus de un om care luptă tot timpul, George Simion, care ne este alături, este alături românilor din diaspora și el face fapte, nu cuvinte, lucru demonstrat și de faptul că astăzi este în Italia”, a adăugat ea.

Motivul principal al alăturării sale la AUR, conform declarației, este sprijinirea românilor din diaspora: “Sunt aici ca să depun toată iubirea mea pentru țară și românii de acolo. Românii care sunt acolo, în diaspora, au nevoie de noi. Așa că uniți vom face România mare, România unită, a românilor de pretutindeni.”

Această decizie vine în contextul în care tot mai multe personalități ale vieții publice din România și reprezentanți ai românilor din diaspora se alătură AUR, subliniind nevoia de sprijin pentru comunitatea românească din afara granițelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.