Amazon.com şi-a optimizat reţeaua de livrare în urma pandemiei de Covid-19, mărind vitezele de livrare şi reducând costurile

best auto leo vaslui

Amazon.com şi-a optimizat reţeaua de livrare în urma pandemiei de Covid-19, ceea ce i-a permis să mărească vitezele de livrare şi să scadă costurile, reducând în acelaşi timp şi emisiile de carbon ale gigantului comerţului electronic, transmite Reuters.

Retailerul online a declarat sâmbătă că a redus timpii de livrare, şi-a remodelat sistemul de gestionare a inventarului, precum şi capabilităţile de căutare, pentru a le arăta clienţilor articolele cele mai apropiate de ei, ceea ce a făcut ca produsele să atingă cu 12% mai puţine puncte de contact înainte de a fi livrate.

Într-o perioadă în care cererea consumatorilor slăbeşte, Amazon şi alţi comercianţi cu amănuntul online au făcut, de asemenea, eforturi pentru a reduce costurile pentru livrare şi returnările la domiciliu.

Amazon a spus săptămâna aceasta că le oferă clienţilor americani 10 dolari pentru a ridica o achiziţie, în loc să fie expediată la o adresă de domiciliu.

Pe măsură ce compania reduce cheltuielile după o perioadă de creştere explozivă, a luat numeroase măsuri pentru a reduce costurile legate de livrare în întreaga companie.

Măsura companiei de comerţ electronic a fost relatată pentru prima dată de Wall Street Journal, sâmbătă.

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.