Analiză. O prezență la vot de 60% trimite coaliția PSD-PNL în opoziție, fără șanse de a mai forma guvernul

best auto leo vaslui

Românii trebuie să iasă la vot dacă îți doresc să schimbe țara, să scape de coaliția toxică formată din PSD și PNL.

Partidul comunist român și fosta securitate l-au asasinat pe Nicolae Ceaușescu și apoi au împărțit avuția națională prin intermediul sistemului politic de după 1989. Nicolae Ceaușescu a fost ucis pentru ca tâlharii fanarioți să delapideze România.

Cele două partide politice conduc România împreună cu UDMR de aproximativ 33 de ani și o conduc prost, tot atât de prost pe cât au fost conduse principatele române în timpul domniilor fanariote.

Prezența la vot la ultimele alegeri parlamentare a fost de doar 31,84%, adică mai puțin de 6 milioane de români au venit la urne dintr-un total de puțin peste 18 milioane de români.

Deci putem afirma cu tărie că aproape 70% dintre români, adică o majoritate covârșitoare, a protestat și nu a venit la vot, românii nu au văzut o soluție în actualul sistem politic. Iar românii au dreptate, soluțiile nu vor veni niciodată de la cei care sunt responsabili pentru probleme, pentru jaful din ultimii 33 de ani, pentru distrugerile făcute.

Pentru acești români există și o propagandă bine gândită: nu veniți la vot, votul tău nu contează, votul tău nu va schimba nimic, toate partidele sunt la fel. Această propagandă are drept scop dublarea, chiar triplarea votului celor care sunt în interiorul partidelor politice și care au fost angajați la stat.

Pentru PSD și PNL au votat aproximativ 4 milioane de români. În general este vorba despre cei angajați la stat de către aceste partide politice și rudele lor. PSD și PNL au dus în interiorul statului român aproximativ 1 milion de români, dar acești români au rude, prieteni și colegi de muncă care sunt duși la vot.

Dacă românii ar veni la vot într-un număr de două ori mai mare, atunci partidele politice ar pierde puterea deoarece am avea mai mulți români care ar vota împotriva lor decât pentru ei.

Dacă prezența la vot ar fi de cel puțin 60% din numărul total de alegători atunci PSD și PNL ar lua împreună cu UDMR aproximativ 40%, ceea ce i-ar trimite în opoziție. Cele două partide politice merită să meargă împreună în opoziție, chiar trebuie excluse de pe scena politică.

Românii să știe că atunci când ei nu vin la vot, lipsa lor contează deoarece votul unui membru de partid contează de două ori mai mult.

Țara este condusă de un grup infracțional organizat care folosește cele două partide politice și serviciile de informații în propriul interes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.