Anca Alexandrescu: Marcele, românii nu mai dau doi lei pe minciunile voastre! Noi cerem naționalizarea OMV PETROM și voi le faceți cadouri austriecilor

best auto leo vaslui

Noi cerem naționalizarea OMV Petrom ca proștii și EI le fac concesii pe bandă! După ce le-au redus substanțial taxa de solidaritate, prejudiciind astfel bugetul statului de o suma uriașă, astăzi Guvernul PNL-PSD le mai face un cadou austriecilor. Acordurile de exploatare a unor perimetre vor fi prelungite cu încă 15 ani, până în 2042! Conform expunerii de motive, Guvernul moare de grijă lor pentru că au cheltuit mai mulți bani decât se estimasera pentru exploatare! Așa, și? Nu și-au asumat când au semnat acordul? Nu au încasat miliarde după miliarde pentru cât au exploatat? Marș, mă trădătorilor!

Văd că PNL și PSD se întrec acum în programe de guvernare! Păi cine a fost mah până acum în guvern? Nu tot voi? De ce nu ați făcut aceste lucruri până azi? Ia zi Marcele, o să iei măsuri fiscale acum când nu o să mai ai ministru de finanțe de la PSD? Păi cum vine asta? Sau e iar o vrăjeală ieftină să amăgiți oamenii? Vai vai se vor uni ministerele că să fie un guvern mai “suplu”, auzi! Și mai puțini secretari de stat! Păi nu tot voi l-ați îngrășat până a crăpat din încheieturi? Pe cine vreți voi să păcăliți? Că românii nu mai dau doi bani pe minciunile voastre.

Auzi aroganță cum îi ceartă din “haina de premier” Ciolacu pe profesori că cer salarii mai mari! Păi ia să va văd eu pe voi că va duceți să munciți pe un salariu de 2400 lei în față copiilor care vin și-i sfidează pe profesori cu haine scumpe, telefoane ultimul răcnet și pantofi de sute de euro! Nu ajunge totuși cât v-ați bătut joc de educație și de profesori? Până când? Am înțeles că voi nu aveți treaba cu “școală” dar chiar trebuie să transformați țară asta într-o țară de analfabeți? Știu că asta v-ați dori pentru că așa nu ar mai deschide nimeni gură în față “doctorilor” făcuți pe bandă și a “foștilor șoferi de la PSD”!

De altfel Marcel nu are decât o singură grijă! Să-i facă statuie fratelui Grindeanu că a semnat el cu mânuța lui contracte de 10 miliarde. Păi eu când v-am zis că asta e miza! Păi nu am eu mereu dreptate? Sigur de semnat a semnat multe contracte cum au făcut toți miniștrii dar de terminat nu prea termină. E și cazul Podului de peste Brațul Borcea unde de doi ani lucrările merg că melcul.

A trădat AUR când a promis că sesizează CCR pe PLX145 sau PSD e îngrozit și a făcut din nou pe șest în așa fel încât să treacă termenul fără să știe nimeni? L-am invitat pe George Simion să răspundă la întrebare direct!

O să vedeți și ce i-a răspuns Grindeanu colegei mele Ionela Arcanu despre Anca Alexandrescu. Cică l-am abuzat. Leșin de ras!

Dar dacă va spun că au mai făcut o șmecherie cu OUG privind măsurile de austeritate! Au aprobat-o vineri la 12 dar au publicat-o în Monitorul Oficial abia luni seară!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.