Angel Tîlvăr, întâlnire cu Maia Sandu, la Chişinău – Discuţiile s-au axat pe cooperarea în domeniul apărării

best auto leo vaslui

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, aflat în vizită oficială la Chişinău, a fost primit, marţi, de preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu. Cei doi au discutat despre cooperarea în domeniul apărării.

”Preşedinta Maia Sandu a avut astăzi o întrevedere cu Ministrul Apărării Naţionale al României, Angel Tîlvăr, aflat într-o vizită la Chişinău. Discuţiile au vizat cooperarea bilaterală în sectorul apărării”, anunţă, marţi, într-un comubnicat de presă, Direcţia informare şi comunicare cu mass-media a Aparatului Preşedintelui Republicii Moldova.

Sursa citată a precizat că instituţiile din cele două ţări ”lucrează pentru menţinerea păcii şi a democraţiei în Republica Moldova”.

”România este un partener strategic cu care cooperăm consecvent pentru consolidarea capacităţilor de apărare şi de securitate naţională. Şefa statului şi-a exprimat recunoştinţa pentru sprijinul necondiţionat al României în parcursul nostru european, inclusiv pentru donaţia substanţială oferită în vederea îmbunătăţirii sistemului logistic al Armatei Naţionale”, a mai transmis sursa citată.

Ministrul apărării naţionale, Angel Tîlvăr, face, marţi şi miercuri, o vizită oficială în Republica Moldova.

Agenda cuprinde întrevederi cu Dorin Recean, prim-ministrul Republicii Moldova, la Casa Guvernului, şi cu Igor Grosu, preşedintele Parlamentului Republicii Moldova.

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.