Aproape de benzinăria Lukoil din Vaslui: O mașină a fost cuprinsă de flăcări, creând un pericol pe străzile orașului.

best auto leo vaslui

Într-un eveniment de ultimă oră, pompierii din Vaslui au fost chemați în misiune încă de dimineață, pentru a stinge un incendiu izbucnit la un autoturism aflat în mers. Incidentul a avut loc pe strada Călugăreni din municipiul Vaslui, în apropierea benzinăriei Lukoil.

Echipajul de intervenție a ajuns rapid la locul incidentului, unde au constatat că focul se manifesta sub autoturism și afecta mai multe componente din material plastic. Pompierii au reușit să lichideze incendiul în timp util, fără a înregistra victime. Autoturismul a fost salvat în proporție de peste 90%, cu toate că au fost afectate componente din material plastic și cabluri electrice. Vopseaua autoturismului a suferit deteriorări ușoare în zona părților laterale.

Cauza exactă a izbucnirii incendiului este în curs de investigare și urmează să fie stabilită de autorități. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui a transmis aceste informații, subliniind importanța cercetării pentru prevenirea unor astfel de incidente în viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.