Atenție, aer la robinete! Hușenii le arată edililor cum ei plătesc pentru apă, dar primesc… aer!

best auto leo vaslui

Un cetățean din municipiul Huși, care a fost contrazis de angajații Aquavas, a decis să facă o mică demonstrație cu imagini pentru a-și susține punctul de vedere cu privire la faptul că la robinete „curge” mai mult aer decât apă. Acesta a filmat și a arătat imaginile în spațiul online dedicat sesizărilor cetățenești din municipiul Huși, deoarece există mulți oameni care cred că aerul care „curge” de la robinete este prins în facturile deloc mici.

Inginerii Aquavas au încercat să-l contrazică, dar nu au fost convingători. Mai mult, oamenii au venit cu opinii și comentarii dure. O persoană a declarat că „Inginerul care v-a dat acel răspuns greșește, dar eu cred că mai degrabă minte”. O altă persoană a spus că „Plătim cel mai mare preț la apa potabilă din țară și iată ce primim”.

Un alt cetățean, Gheorghiță Toma, a sesizat public că nu se oferă nicio explicație privind situația deranjantă privind furnizarea de apă către populație. El a subliniat că oamenii plătesc un preț mare pentru apă și primesc apă cu presiune foarte scăzută, iar după o perioadă li se bagă aer pe conducte, care este înregistrat de contori drept apă. Acest lucru, potrivit lui Toma, este o mare bătaie de joc la adresa populației din Huși.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.