AUR cere demisia ministrului Muncii! Alocațiile au fost mărite cu 12 lei: Copiii nu pot cumpăra nici măcar o carte cu acești bani

best auto leo vaslui

AUR cere demisia ministrului Muncii, după ce alocațiile copiilor au fost mărite cu numai 12 lei. În unele orașe, banii nu ajung nici de patru covirigi! Ramona Ioana Bruynseels, șefa Departamentului de Politici Publice a AUR, atenționează că micuții nu își pot cumpăra nici măcar o carte de acești bani

„După atâtea promisiuni, azi au intrat alocațiile mărite! Ce bucurie!…Până în momentul în care vedem că au fost mărite cu ‘fabuloasa’ sumă de 12 lei!!!

Domnilor guvernanți,

Domnule ministru al Finanțelor și Domnule ministru al Muncii,

Ne luați efectiv în derâdere!!! Ce credeți că le putem cumpăra copiilor cu cei 12 lei în plus față de luna trecută? O pâine eventual, că un manual este cu mult mai scump.

Apropos, știți cât e rata reală a inflației?!? Pentru că mâncarea, hainele pentru copii le cumpărăm din magazine, unde platim în medie cu 25-30% mai mult decât anul trecut…nu cu 5,1%, inflația medie. Dar vă convine să vă raportați la indicatorii greșiți, nu?

Ei bine, făcând asta, dați-mi voie să va spun: STATUL FURĂ DIN BUZUNARUL COPIILOR!

Explicația că nu vreți să încurajați familiile care în loc să muncească așteaptă alocațiile, nu ține nici ea. Știți de ce? Pentru că, îi pedepsiți pe toți ceilalți copii, cu părinți muncitori, care chiar folosesc alocațiile pentru copii.

Și vă mai întreb ceva:câte familii care aleg sa nu muncească dar să se bazeze pe alocații avem în România și ce soluție punctuală aveți pentru a termina cu astfel de practici?

Ce soluție aveți, că doar e în raza dvs de acțiune?

Domnilor miniștri,

În “România educată”, mărirea alocației de azi nu e suficientă nici pentru o carte de povești…”, acuză Ramona Ioana Bruynseels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.