AUR comemorează eroii români la Cimitirul Internațional al Eroilor din Valea Uzului

best auto leo vaslui

De ziua Eroilor Români, Alianța pentru Unirea Românilor organizează, ca de fiecare dată, o acțiune comemorativă la Cimitirul Internațional al Eroilor din Valea Uzului. La acțiunea din acest an va participa conducerea AUR, în frunte cu președintele George Simion și președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu.

Prin acțiunea de la Valea Uzului, AUR își propune să comemoreze și să aducă un omagiu eroilor români căzuți pe front în lupta pentru patrie într-o zi de o mare semnificație pentru memoria noastră colectivă, pentru credința noastră ortodoxă.

Înălțarea Domnului corespunde, în tradiția noastră, cu celebrarea Zilei Eroilor. Suntem în fața unei mari responsabilități de a gândi, în mod deosebit, cum să aducem recunoștință acelora care, în toate timpurile, pe toate locurile, și-au jertfit viața apărând cele trei elemente fundamentale: neamul, țara și credința.

Prezența noastră este una de bună cuviință și de credință. În bunul obicei românesc să aprindem o lumânare în memoria celor plecați dintre noi.

Reprezentanții AUR vor fi prezenți peste tot în țară pentru a cinsti memoria eroilor români. Vom fi prezenți la cimitirele tuturor românilor care s-au jertfit, apărând valorile libertății, valorile creștinătății.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.