AUR, singurul partid care se opune propagandei LGBTIQ. Comisia Europeană cere ca părinții de același sex să fie recunoscuți în toate statele membre

best auto leo vaslui

Senatorul AUR Andrei Hangan avertizează că propaganda LGBTIQ își face tot mai ușor loc în România cu ajutorul coaliției de guvernare, care se grăbește se implementeze directivele de la Bruxelles, respectiv Propunerea de Regulament privind certificatul de filiație european. În acest sens, Comisia pentru afaceri din Senat a votat un proiect de lege privind protecția drepturilor copilului, care de fapt ascunde o problemă foarte gravă: prin această propunere, părinții de același sex și copiii lor sunt recunoscuți ca fiind o familie în toate statele membre ale UE.

Potrivit informațiilor, este vorba despre propunerea de Regulament european privind competența, legea aplicabilă, recunoașterea hotărârilor judecătorești și acceptarea actelor autentice în materie de filiație și privind crearea unui certificat de filiație european. Prin acest document se are în vedere armonizarea regulilor dreptului internațional civil privind parentalitatea.

Comisia Europeană susține că „propunerea se concentrează pe interesele și drepturile copilului”, iar „parentalitatea stabilită într-un stat membru ar trebui să fie recunoscută în toate celelalte state membre, fără nicio procedură specială”, inclusiv recunoașterea în cazul părinților de același sex.

Senatorul AUR Andrei Hangan a transmis că a fost singurul membru al Comisiei pentru afaceri europene din Senatul României care s-a opus propagandei LGBTIQ.

„Colegii mei senatori de la celelalte partide, aleși ai românilor, susțin fără rușine sau remușcări propaganda LGBT+ a birocraților marxiști de la Bruxelles”, a afirmat Hangan, care a precizat că a depus amendamente pentru a sublinia că AUR respinge ferm această componentă. Comisia în cauză a respins toate aceste propuneri. Singura soluție este ca această situație să fie remediată în momentul în care AUR va intra la guvernare.

Senatorul AUR susține că, prin această propunere, Uniunea Europeană „vrea să eludeze legislația internă a statelor membre, depășindu-și cu mult competențele prevăzute în Tratatul de la Lisabona! Conform principiului Subsidiarității, cuprins în protocolul 2 al TFUE, Uniunea nu poate interveni legislativ în statele membre, în chestiuni precum familia și filiația.

Atât legislația din România, cât și societatea românească în ansamblul ei, consacră dreptul copiilor de a avea un tată și o mamă, aspect pe care îl consideră fundamental și inerent tuturor ființelor umane. Restul este doar propagandă ideologică perfidă, ticluită de mințile bolnave ale unor rătăciți”, a conchis Andrei Hangan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.