Austeritatea nu a ajuns în Parlament – Deputații vor să cumpere 262 de scaune din piele naturală, fotolii din piele și măsuțe de cafea

best auto leo vaslui

România are bani, dar nu ajung la românii de rând. Se pare că austeritatea nu a ajuns în Parlament, deoarece deputații vor să schimbe mobilierul. Guvernanții vor să cumpere 262 de scaune din piele naturală, o canapea și două fotolii din piele, precum și 40 de măsuțe de cafea. Valoarea estimată este de aproape 1,3 milioane de lei.

Scaunele trebuie să suporte o greutate de 150 de kilograme. Structura țesutului și a spătarului să fie confecționată din placaj mulat de 18-20 mm grosime, să urmeze exact linia corpului, oferind un suport uniform pentru reducerea stresului în punctele de presiune, oferind confort și ergonomie. Șezutul și spătarul trebuie să fie din spumă poliuretamică, pentru un confort sporit în desfășurarea unei activități îndelungate.

De asemenea, Camera Deputaților achiziționează și un set format din canapea cu două fotolii de piele și o măsuță de cafea, 20 de mese de ședință și 20 de biblioteci. Totodată, sunt licitate și 40 de măsuțe de cafea cu sticlă fume securizată și picioare din alamă.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 9 iunie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.