“Bârfă la o șezătoare virtuală” Negrești 18.10.2022. Nimeni nu este de vină când acum doi ani prin vot v-ați pedepsit singuri!Bună Negreșteni!

Iată-ne iarăși împreună, articol pe care l-am intitulat sugestiv “Bârfă la o șezătoare virtuală”!

Așadar,a mai trecut o zi din “viața politică” a celor de la pupitru.

Zi care din păcate nu a avut nici un efect pozitiv în urma celor semnalate ieri, ce să-i faci, dezamăgire, dar…trăim în continare într-un mediu mizer, neglijență și iresponsabilitate crasă și…ce mai putem adăuga decât că…va veni o vreme când vom fi mai atenți “acolo”, ce mai, trece timpul…jumate de mandat deja s-a scurs (clepsidra, care din păcate pentru alții…ține cu noi, cu noi “coate goale”).

Astăzi, pe profilul fb al lui Florin Mardare, vedem cum tunde gazonul din fața blocului în care locuiește

(impecabil întreținut), din păcate “staff”-ul n-are bani pt așa ceva-n oraș (măcar în parcuri).

A fost întrebat de cineva, a cui e mașina de tuns, el a zis că din păcate n-o poate lua de la Administrație pentru că nu lucrează “acolo” ca alții care folosesc mijloacele de transport și utilajele Administrației în interese personale, este mașina lui, personală.

La “răbojul” trimis de d-ul Mardare încă de acum un an jumate NICI UN RĂSPUNS…

Părinți, sper că acest aspect când din RIVALITĂȚI POLITICE copiii dvs NU AU VOIE PE STADION nu-l veți uita ușor…și pe dvs vă încurajez…NU MAI ESTE MULT!

În continuare W.C. ecologic de lângă INSTITUȚIA CE PROMOVEAZĂ INCULTURA este tot închis, canalul din față emană în continuare MIROSURI ÎNGROZITOARE (mă gândesc că Asociația Pensionarilor au contract și nu dau lacătul jos până nu expiră contractul de LOCAȚIE de GESTIUNE).

Iarba s-a tuns printre blocuri,dar…iarba a rămas la locul ei (treabă tipic à la “NOI”)…

Împrejurul platformelor din spatele Sălii de Fitness și a Biblioteca C-tin Macarovici “plutesc” într-o mizerie care ușor pot fi numite “șerpării”.

Asta este, suferim, trăim cum ni se dictează, ne descurcăm cum putem, dar…NIMENI NU-I DE VINĂ CÂND ACUM DOI ANI V-AȚI PEDEPSIT SINGURI!

Dragilor, dacă nu sunt sau nu mă prea fac înțeles asociați ceea ce scriu cu împrejurul pe care-l vedeți singuri…ZILNIC!

Ne vorbim, ca de obicei…MÂINE!

Articol preluat “Producătorul Negreștean”.

Doamne-ajută!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.