Bode este cel mai tare: Wikipedia s-a inspirat din teza sa de doctorat… sau o fi invers?

best auto leo vaslui


Acuze dure aduse lui Lucian Bode, ministrul român de interne.

Ca orice politician care se respectă se pare că acesta a făcut „doctoratul ” la fără frecvență. Este o practică curentă atunci când ești foarte ocupat de problemele țării, iar țara o duce bine pentru că oameni importanți îi poartă de grijă.

Foarte mulți politicieni au doctorat făcut dar acesta este prost realizat, fără valoare științifică și, de cele mai multe ori, ei nici nu știu ce conține lucrarea deoarece au plătit pe alții ca să o facă.

Lucian Bode se visează următorul conducător al PNL, după Nicolae Ciucă, dar se pare că deja pierde teren, este lucrat din exteriorul și din interiorul partidului. Bode trebuie să știe că sistemul îl dorește mic, ar fi mai bine să stea acolo unde se află, este nivelul maxim de ascensiune politică. Este important ca în viață să ai simțul penibilului, simțul măsurii.

Se pare că teza lui Lucian Bode cuprinde fraze din Wikipedia. Nu se știe exact dacă Bode este atât de bun încă Wikipedia să îl citeze sau în realitate el a preluat pasaje din platforma online.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.