Capturat în timp ce încerca să fugă: Hoțul din Ciocani, prins în Vaslui la autostop

best auto leo vaslui

În contrast cu marii corupți evazionisti, un hoț de 61 de ani nu a reușit să scape de privirea vigilență a polițiștilor în timp ce făcea autostopul în Vaslui.

Într-o scenă desprinsă parcă din filmele polițiste, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică al Poliției Municipiului Vaslui au reușit să prindă în flagrant un bărbat în vârstă de 61 de ani din comuna Ciocani, chiar în timp ce încerca să facă autostopul pe strada Traian din Vaslui.

Într-un contrast izbitor cu marile figuri ale corupției care reușesc să se sustragă autorităților și să evadeze peste hotare, micii delicvenți autohtoni par să fie mai puțin norocoși. Acest caz recent demonstrează că, în ciuda corupției și a neputinței unor infractori notorii, poliția locală își face datoria cu promptitudine.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui a relatat evenimentul: “La data de 28 noiembrie 2023, ora 14.10, polițiștii aflați în serviciu de patrulare pe strada Traian din municipiul Vaslui au observat și interceptat un bărbat care manifesta un comportament suspect, respectiv se afla pe partea carosabilă și efectua semnale de oprire pentru autoturismele care tranzitau zona.”

În timpul legitimării individului, polițiștii au descoperit că Judecătoria Brașov emisese un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea de un an pe numele bărbatului, pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Acesta a fost ulterior escortat la Penitenciarul Vaslui pentru a executa pedeapsa stabilită de instanța judecătorească.

Acest caz ridică întrebări cu privire la eficacitatea sistemului judiciar în fața marilor corupți, subliniind nevoia de a asigura că pedepsele condamnaților sunt executate prompt și corect, indiferent de amploarea infracțiunilor comise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.