“CARACATIȚA ROȘIE”

best auto leo vaslui

  Ați fost la protest sâmbătă?  Dacă nu ați ajuns la protest,  urmăriți secvențele filmate de cei de la Renașterea Vasluiului. Acești activiști civici cu resurse puține, au făcut o demonstrație clară a jafului pe care îl practică Aquavas față de proprii clienți. Se pare că mai multe instituțîi, pline de partizani politici și rude de politicieni inclusiv PSD, au pus la cale o schemă de “jepcarit” cetățeanul. Din bilanțurile societății Aquavas aproape 5 lei din prețul pe mc plătit de cetățean, ii reprezintă cheltuielile de personal. Dar salariatul de rând de la Aquavas nu pleacă cu buzunarul plin, ci câștigă în medie 2500 lei. Mulți bani se scurg în buzunarele feudelor de partid care fac managementul la vârful AQUAVAS. 

În ce privește pierderile pe care le plătesc cetățenii, asta chiar sfidează bunul simt. 
  Am văzut și protestul dar am ascultat și declarațiile politicienilor de la  Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Vaslui, care acum câteva zile s-au alăturat acestei cauze. Membrii curajoși de la AUR, au luat urma câștigurilor și au arătat schema “spălării banilor” prin umflarea facturilor! Nu știu de ce, dar am senzația că în făcătura asta e băgat “Baronul Roșu”, că fără el nu se putea!
  Din partea mea, toată stima domnilor de la AUR și toată stimă pentru Renașterea Vasluiului! Personal, nu credeam că mai există în Vaslui activiști care lupta pentru drepturile cetățeanului. Cred că-i un semn bun și cred că mai există speranță.

  Revenind la protestul din 1 aprilie, în ciuda faptului că a fost organizat foarte bine și amplu mediatizat, cei furați la buzunar, n-au dat buzna în Centrul Civic. Oare 32 de ani de PE-SE-DE a încuiat și mintea multora dintre noi? Poate nu!
  Eu spun că indiferența naște monștri, care cresc până se fac mari și atunci începe să ne fie frică. Da cineva de pământ cu ei?   

ALEGEREA este doar a noastră!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.