Carmen Iohannis nu e solidară cu profesorii! NU se alătură grevei generale din învățământ

best auto leo vaslui

Carmen Iohannis, cunoscută ca ”răvășitoarea” pentru ținutele sale colorate, va face cursuri online cu elevii de la Liceul Gheorghe Lazar din Sibiu, acolo unde predă limba engleză, susțin surse apropiate de soția președintelui. Carmen Iohannis nu este membru de sindicat și de aceea nu s-a alăturat grevei profesorilor. Totuși, Carmen Iohannis le-ar fi spus colegilor că îi susține, dar că nu este de acord să nu susțină orele.

La Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu din cele 69 de cadre didactice 51 de profesori au intrat în grevă. Cei care nu s-au alăturat acestui protest au anunțat că vor desfașura activitatea didactică în regim de cursuri online. Printre aceștia se numără și Carmen Iohannis. Ea predă limba engleză marți și joi și cel mai probabil se va întâlni cu elevii săi pe platforma de predare online, așa cum vor face și alți 17 profesori care predau la acest liceu.

La începutul acestui an scolar, Carmen Iohannis a decis să rămână profesor la Liceul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu cu jumătate de normă. Ea este și dirigintă la clasa a IX-a.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.