Casa Albă îl taxează pe Zelenski – Joe Biden nu susţine atacurile în interiorul Rusiei – Armele furnizate Ucrainei sunt pentru a recupera teritoriile pierdute

best auto leo vaslui

Casa Albă a declarat că Washingtonul nu sprijină atacurile în interiorul Rusiei şi se concentrează pe a ajuta Ucraina să-şi redobândească întregul teritoriu.

Iată ce a spus un purtător de cuvânt al Casei Albe: Am văzut ştirile şi încă adunăm informaţii despre ce s-a întâmplat. Ca principiu general, noi nu susţinem atacurile în interiorul Rusiei”

Acesta a adăugat că Washingtonul este ”concentrat pe a furniza Ucrainei echipamentul şi pregătirea necesare pentru a-şi recupera teritoriul lor suveran”. Reprezentantul preşedinţiei americane s-a referit şi la atacurile ruse asupra Kievului, oraş lovit de drone şi rachete de 17 ori în luna mai.

Rusia a afirmat că opt drone au vizat zone civile din Moscova şi din jurul acesteia, unde trăiesc în total aproximativ 21 de milioane de oameni, la primele ore ale zilei de marţi, dar a precizat că dronele fie au fost doborâte, fie au fost deviate cu ajutorul unor echipamente electronice speciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.