Ciolacu este de acord cu cenzura: „Avem nevoie de o strategie eficientă împotriva dezinformării”

best auto leo vaslui

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat că în ţara noastră este nevoie de o strategie eficientă pe termen lung împotriva dezinformării, iar crizele prin care am trecut ne-au demonstrat încă o dată că „o comunicare eficientă a riscurilor poate salva vieţi”.

Iată ce a spus liderul PSD: „Dezinformarea şi ştirile false nu pot fi ignorate. Acestea pot avea consecinţe devastatoare asupra anumitor segmente ale populaţiei. Ceea ce face ca societăţile să reziste în timpul unei crize este nivelul ridicat de încredere în instituţii.”

El a adăugat că mesajul întregului spectru politic, mai ales pe timpul dezastrelor umanitare, trebuie să fie unul de „solidaritate şi de sprijin a activităţii profesioniştilor” în reducerea consecinţelor catastrofelor.

Și secretarul de stat Raed Arafat are o părere asemenătoare cu cea a liderului PSD Marcel Ciolacu. În pandemie, Raed Arafat a criticat medicii care aveau altă părere față de cea emisă de sistem.

Raed Arafat declarase la acea vreme că: „Medicii care au opinii diferite față de cele emise de sistem ar trebui suspendaţi „nu pe viaţă”, dar cel puţin pe perioada pandemiei.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.