Ciolacu, pus la zid de români la Iași: „Poporul român nu vrea să daţi legi împotriva poporului român. Nu mai ascultaţi toate directivele de la UE, de la Guvern, de la americani”

best auto leo vaslui

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost aşteptat, sâmbătă, în faţa sediului filialei judeţene a partidului, de mai multe persoane, majoritatea vârstnici, care i-au cerut să nu voteze o serie de iniţiative legislative şi să se opună introducerii portofelului digital.

„Vreau să vă spun în felul următor: poporul român nu vrea să daţi legi împotriva poporului român. Nu mai ascultaţi toate directivele de la UE, de la Guvern, de la americani. Noi suntem suntem o ţară în care ne putem gospodări şi coordona singuri. Nu vrem Legea 144, Legea 47, HG-ul ăla sau OG-ul, sau cum se mai cheamă, 237. Vedeţi câţi copii ai românilor sunt luaţi?”, i-a spus o persoană liderului PSD.

Marcel Ciolacu i-a răspuns: „Nu votăm nicio lege”.

De asemenea, cetăţenii i-au cerut lui Ciolacu să se opună introducerii portofelului digital.

„Portofelul digital. Sunt bătrâni care nu se pricep. Nu e vorba numai de bătrâni, dar nu vreau ca datele mele personale să fie trecute într-un card şi nu vreau să fim sub control”, i-a cerut o femeie preşedintelui PSD Marcel Ciolacu.

Acesta a întrebat-o dacă are buletin.

„Păi am buletin şi tocmai de aia nu vreau portofel digital. Ce-mi trebuie mie? Noi ne informăm, domnule Ciolacu, că nu suntem proşti”, a replicat femeia.

Preşedintele PSD i-a garantat femeii că nu îi va fura nimeni identitatea.Aceeaşi persoană i-a spus liderului social-democrat şi de „oraşul de 15 minute” şi obligativitatea vaccinurilor.

„Nu vrem aşa ceva!”, a spus femeia.Cei adunaţi în faţa sediului PSD s-au arătat nemulţumiţi şi de Legile Educaţiei.

Marcel Ciolacu a fost abordat şi de membri ai PSD Iaşi, care şi-au exprimat nemulţumirea că nu sunt primiţi la reuniunea de partid, eveniment care s-a ţinut în spatele uşilor închise la sediul filialei.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a aflat în aceste zile în judeţul Neamţ, iar sâmbătă, a participat la o întâlnire cu primarii PSD din judeţul Iaşi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.