Ciolacu și pensiile speciale: PSD, o „ciumă” de care trebuie scăpată ţara

best auto leo vaslui

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, vorbește despre tăierea pensiilor speciale pe care le numește sarcastic ”o ciumă de care trebuie scăpată țara”. În primul rând, PSD este ciuma care introdus o serie de pensii speciale în timpul guvernării Ponta și a avut grijă să le protejeze cu sfințenie până în zilele noastre.

Pensiile speciale parazitează sistemul social de pensii în beneficiul nomenclaturii sistemului mafiot care conduce România de 33 de ani. Aceste pensii speciale sunt un fel de taxă de protecție plătită de PSD pentru mafia sistemului, mafie care îi garantează perpetuarea la putere.

”România trebuie să facă anumite reforme asumate în PNRR (…) Şi avem o mare problemă, avem o ciumă a pensiilor speciale care este o inechitate şi care încet-încet duce către o  criză socială. Un lucru care trebuie să îl rezolvăm punctual. Eu nu o să accept ca România să piardă vreun euro din PNRR pentru că nu a făcut vreun jalon, mai ales jalonul în ceea ce priveşte pensiile speciale”, a afirmat, luni seară, Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Marcel Ciolacu nu dă doi lei pe reformele asumate în PNRR, iar singurul scop al guvernării Ciucă-Ciolacu a devenit salvarea pensiilor speciale. Cei care se pensionează la 50 de ani în mare parte revin pe funcții cu ajutorul PSD și PNL, astfel încasează și pensie și salariu de la stat precum premierul Nicolae Ciucă. Premierul Ciucă încasează o pensie specială, salariu de deputat și salariu pentru postul de premier, venituri ce sar bine de 20 de mii de euro lunar.

Premierul Ciucă este cel mai bun exemplu de sinecurist al sistemului. Mai mare rușinea pentru Armata Română să aibă un șef de stat major analfabet, plagiator și impostor. Atât poate să ofere binomul PSD/PNL. Între timp, Marcel Ciolacu încearcă să își formeze un stat pe persoană fizică, iar în companiile de stat sunt angajate doar neamurile și cunoștințele sale. Așa arată echitatea socială pe care o vântură pe la televiziunile sistemului șeful PSD.

Pensionarul de rând primește 1000 de lei pe lună în timp ce specialii sistemului patronat de PSD și PNL primesc mii de euro lunar în conturi drept pensie specială. În concluzie, chiar PSD e ciuma de care trebuie scăpată țara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.