Ciolacu susține că luptă contra evaziunii fiscale, în timp ce nepotul declară profituri ridicol de mici în afacerile lui

best auto leo vaslui

Cristian Mihai Ciolacu, nepotul premierului Marcel Ciolacu, a declarat un profit in bataie de joc la una dintre firmele sale care se ocupa de afaceri cu benzinarii. Astfel, ADR Partener Oil, inregistrata in Buzau, detinuta 100% de Cristian Mihai Ciolacu, a declarat pe 2022 un profit de 1.968 lei in conditiile in care a avut o cifra de afaceri de 2,05 milioane lei.

ADR Partener Oil a fost infiintata in 2009 si are 33 de angajati. ADR Partener Oil  se ocupa cu comertul cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule.

Numele lui Mihai Cristian Ciolacu apare in declaratiile de avere ale lui Marcel Ciolacu, acesta scriind ca si-a impruumutat nepotul cu suma de 490.000 lei.

Premierul Ciolacu a anuntat ca masurile de austeritate pe care intentioneaza sa le adopte, prin asumarea raspunderii in Parlament, cuprind si masuri „contra evaziunii”.

„Primul pachet finalizat de domnul ministru al Finantelor va fi pachetul contra evaziunii. Pe urma va fi reforma din sistemul bugetar si al treilea este pachetul fiscal, astfel incat Romania sa fie sustenabila si anul acesta, dar si anul viitor.

Veti vedea in 2-3 zile tot pachetul, nimeni nu-l va trece noaptea pe furis. Va fi in transparenta, va trece prin Guvern, va fi depus la Parlament unde se vor putea depune amendamente”, a sustinut marti Marcel Ciolacu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.