Ciolacu, ținut pe bară de profesori! Iohannis e furios

best auto leo vaslui

Rotativa regimului Iohannis a avut deja loc în instituțiile statului, iar Nicolae Ciucă ar urma să demisioneze imediat după rezolvarea conflictului cu profesorii. Rotativa regimului s-a împotmolit din cauza grevei profesorilor, fapt ce la înfuriat pe dulapul de la Cotroceni.

Ciucă ar fi trebuit să demisoneze pe data de 26 mai, însă greva profesorilor, protestele de la București și din alte orașe mari din țară l-au determinat pe Iohannis să-și schimbe poziția referitoare la rotativă și să o amâne pe durata negocierilor cu sindicatele din educație.

Nicolae Ciucă ar urma să preia președinția Senatului după demisie. În timpul negocierilor de săptămâna trecută liberalii ar fi revendicat pentru PNL ministerul Dezvoltării deținut în prezent de UDMR. Speculațiile au fost că premierul Ciucă ar urma să preia ministerul Dezvoltării după demisie, însă acesta a negat public.

La acest moment, partidele din coaliție au convenit ca PSD să păstreze ministerul transporturilor. Grindeanu ar urma să conducă în continuare acest minister. PNL ar rămâne cu ministerul Justiției, condus de Cătălin Predoiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.