Ciolacu vrea să îi cumpere avion lui Iohannis: „România merită să aibă o aeronavă prezidențială”

best auto leo vaslui

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că a mers împreună cu premierul Nicolae Ciucă în vizită în Japonia cu un avion de linie şi a adăugat că România „merită să aibă o aeronavă prezidenţială”.

Ciolacu a fost întrebat dacă i se pare o cheltuială mare aceea făcută de preşedintele Klaus Iohannis pentru vizita sa în Japonia, pentru care a închiriat o aeronavă privată.

„Nu pot comenta un lucru pe care l-a făcut instituţia prezidenţială şi preşedintele României. Nu ştiu despre aeronavă, dacă acea aeronavă pe care am văzut-o şi eu în presă, despre ea este vorba, nu ştiu nici unde a aterizat sau unde a plecat, nu ştiu nici cât a costat ca să pot să comentez.”

Liderul PSD a mai spus că a venit momentul ca statul român să aibă o aeronavă prezidenţială.

Ce ne dorim de la România în viitor? Ne dorim o Românie normală, în care preşedintele statului are o aeronavă şi, cu demnitate, reprezintă România, pentru că este preşedintele pe care noi l-am ales, nu neapărat cu votul nostru, dar majoritatea a ales acest preşedinte?

Marcel Ciolacu susține că o țară de mărimea României merită să aibă o aeronavă prezidenţială.

„Ca să înţelegem foarte clar – aeronavă prezidenţială nu înseamnă că merge numai preşedintele în deplasările externe, ci o aeronavă care se pune la dispoziţia statului român, unde cheltuielile sunt deschise. Aşa consider eu, că a venit momentul să luăm şi această decizie”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.