Ciucă, despre solicitarea lui Daea de a nu fi ”lăsat singur”: I-am spus că nu trebuie să se simtă singur pentru că încă de la început a existat un sprijin pe care i l-am acordat/ Este o situaţie mult mai complexă decât una normală

best auto leo vaslui

Premierul Nicolae Ciucă a afirmat, vineri, referitor la solicitarea ministrului Agriculturii, Petre Daea, de a nu fi ”lăsat singur”, că acesta a fost sprijinit încă de la început în ce priveşte relaţia cu Comisia Europeană şi prin implicarea consilierilor de la Cancelaria sa. ”Este o situaţie mult mai complexă decât una normală, iar dl ministru Daea cred că n-a vrut să facă altceva decât să aibă un gest prin care face apel la colegi să-l sprijine şi dacă cineva are o idee mai bună decât cele care s-au discutat până acum să poată să îl ajute”, a arătat Ciucă.

Ciucă a fost întrebat, vineri, în cadrul unor declaraţii de presă susţinute în judeţul Braşov, despre răspunsul dat ministrului Agriculturii, Petre Daea, care a solicitat să nu fie ”lăsat singur”.

”Da, i-am spus că nu trebuie să se simtă singur pentru că încă de la început a existat un sprijin pe care i l-am acordat, atât în ceea ce priveşte relaţia cu Comisia Europeană, cât şi prin implicarea tuturor consilierilor de stat din Cancelaria primului ministru, care l-au sprijinit şi l-au consiliat în toate măsurile care au fost luate”, a afirmat premierul.

Întrebat cum îşi explică această ”senzaţie” a ministrului, Ciucă a replicat: ”Este o situaţie mult mai complexă decât una normală, iar dl ministru Daea cred că n-a vrut să facă altceva decât să aibă un gest prin care face apel la colegi să-l sprijine şi dacă cineva are o idee mai bună decât cele care s-au discutat până acum să poată să îl ajute”.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, le-a cerut, joi, colegilor din Guvern să nu îl lase singur, că sunt ”multe puşti pe el”, referitor la scandalul legat de cerealele din Ucraina. ”Presupun că până acum nu v-aţi simţit singur… Nici de-aci înainte, domnule ministru. Nu vă lăsăm!”, i-a transmis premierul Nicolae Ciucă ministrului.

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.