Clipe de coșmar pentru o bătrânică din Brodoc, care a fost tâlhărită de un adolescent de-o vârstă cu nepoții ei

best auto leo vaslui

Un incident nefericit a avut loc recent în suburbiile Brodoc din municipiul Vaslui, unde o bunică în vârstă de 82 de ani a fost confruntată cu un coșmar, fiind vizitată de un hoț în mijlocul nopții. Timp de câteva zeci de minute, femeia a rezistat agresiunilor individului care încerca să-i fure mai multe bunuri.

Evenimentul a avut loc în noaptea de 13 spre 14 mai pe strada Pușkin din Brodoc, iar tâlharul în cauză a fost identificat ca fiind Ionuț Cosmin Coroescu, cu sprijinul unui alt tânăr din comuna Cozmești. Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au intervenit în acest caz și au documentat și confirmat activitatea infracțională a bănuitului. Incidentul de tâlhărie calificată a avut loc în locuința femeii în vârstă de 82 de ani, din municipiul Vaslui, strada Pușkin, în jurul orei 23:15, când individul suspectat ar fi intrat în casă și ar fi încercat să o jefuiască, folosind violență și amenințări, în încercarea de a-i lua o sumă de bani. Din fericire, victima nu a suferit leziuni fizice în timpul incidentului.

La data de 18 mai 2023, polițiștii vasluieni au reținut suspectul pentru 24 de ore, după ce au adunat suficiente dovezi în acest sens. Ulterior, tânărul a fost prezentat Judecătoriei Vaslui la cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile. Un alt tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Cozmești, județul Vaslui, este de asemenea investigat în legătură cu același caz, însă se află în libertate. Polițiștii vasluieni continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru a stabili și demonstra întreaga activitate infracțională a celor doi tineri implicați în acest incident, conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.