Coaliția de combinatori a făcut din România codașa Europei. Croația a intrat în zona Euro și Schengen

best auto leo vaslui

România este codașa Europei și nu spunem noi acest lucru ci Uniunea Europeană. DACĂ astăzi ar fi trebuit să ne batem pentru accesul în spațiul european avem mari dubii că am mai fi fost primiți.

De ce? Deoarece la București PSD și PNL reprezintă o coaliție de combinatori și escroci, exact ca în evul mediu, când fanarioții se puneau slugi pe la toți numai ca să pună mâna pe putere. Noi nu avem o clasă politică, avem grupări de crimă organizată care trebuie eliminate de pe scena politică.

Croația a intrat de pe 1 ianuarie nu doar în Schengen ci și în zona euro. Practic Croația a renunțat la moneda proprie în favoarea euro dar acest lucru reprezintă o validare a unei economii performante ce poate face față competiției globale. Croația are o economie Europeană, modernă și puternică.

Nu același lucru se poate spune despre România.

Intrarea în zona euro mai indică ceva extraordinar pentru Croația: cheltuielile publice sunt reduse comparativ cu capacitatea economiei naționale. Un stat serios susține mediul privat, nu îl sufocă prin taxe și impozite.

Nici un stat cu cheltuieli bugetare mari duse spre plata salariilor și pensiilor și nu spre investiții nu a reușit să intre în spațiul euro. Aici lucrurile sunt clare: dacă nu ai bani atunci nu mai poți printa alții după bunul tău plac. Așa se face că pensiile speciale și sinecurile acordate politicienilor apasă greu pe bugetul de stat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.