Cum a ajuns Geoană, omul lui Vanghelie, secretar adjunct NATO… Adjunct adică un fel de… Liga a II-a. Unii încearcă cioba reîncălzită

best auto leo vaslui

În ultima perioadă se duce o campanie intensă, plătită, pentru a i se face imagine de prezidențiabil lui Mircea Geoană, fostul președinte al PSD, de altfel un produs expirat deja al clasei politice.

Când vorbești despre Mircea Geoană te gândești la Ion Iliescu, la Adrian Năstase, la Traian Băsescu sau la Crin Antonescu, adică produse politice de proastă calitate care au dispărut demult de pe scena politică românească. Noua generație pur și simplu nu mai știe cine au fost aceste personaje, tot așa cum tinerii nu știu cine este Mircea Geoană.

Pentru cei care nu știu Mircea Geoană este un apropiat al lui Marian Vanghelie, acesta din urmă implicat în mai multe dosare penale.

Mircea Geoană a fost de asemenea fostul președinte al PSD și candidat la funcția supremă în statul român: cea de președinte al României. Deși venea din partea principalului de guvernământ din România, acesta a reușit să piardă în finală în fața lui Traian Băsescu, personaj politic deloc iubit de către români.

Scena politică se anunță complexă în anul 2024. Atunci vor avea loc alegeri europarlamentare, locale , parlamentare și prezidențiale. Poate fi un moment divin al națiunii române sau poate reprezenta menținerea în mocirla în care România a fost scufundată de către PSD și PNL.

Strategii lui Mircea Geoană încearcă să îl plaseze pe acesta în poziția de prezidențiabil, dar fără nici un fel de succes. Deși au fost plătite sondaje mincinoase care îl plasează în față, în cercetările reale acesta nici nu se apropie de primele 5 poziții.

Dar Mircea Geoană are un rol bine definit, acela de iepure. Scopul utilizării lui este acela de a se mai fura câteva voturi de la un anumit candidat.

În mod fals se promovează idee că el ar fi preferatul americanilor, însă această idee este însă una falsă, neadevărată. Americanii nu sunt interesați de alegerile din România deoarece oricine le câștigă va trebuie să stea la masă cu partenerii europeni și americani, ceea ce este adevărat.

Problemele de imagine ale lui Mircea Geoană sunt mari: el este perceput de către români ca fiind prostănacul clasei politice de la București, asta după ce în finala cu Traian Băsescu a trăit o noapte cu impresia că el va fi viitorul președinte al României, dar nu a fost să fie.

O altă problemă majoră a lui Mircia Geoană o reprezintă relațiile sale dubioase cu foștii membri ai PSD cu probleme penale și cu care nu s-a ferit să stea la masă.

Funcția de secretar general adjunct este o funcție civilă mediocră în cadrul NATO. Ea a fost rezervată României și politicienii au putut numi pe oricine. Fiul unui fost securist, Mircea Geoană a primit funcția pentru că a știut să tacă după alegerile prezidențiale pe care le-a piedut, a știut să tacă și să se ducă liniștit în banca lui.

Suntem curioși ce alte strategii politice și ce personaje dubioase se vor mai introduce pe scena politică din România în anul de grație 2024.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.