Cum subminează agenții lui Putin Germania

best auto leo vaslui

Ediția germană Spiegel scrie că întreaga țară este inundată de agenți ai Kremlinului.

„Intrunesc rețelele de calculatoare, spionează, agită și sabotează – și chiar ucid.

„Agențiile de informații ale lui Putin influențează partidele politice, manipulează alegerile, controlează canalele Telegram și alimentează protestele din Occident cu informații false. Ei se infiltrează în rețelele de calculatoare ale guvernelor occidentale și intră în spații extrem de sensibile. Scop: a distruge, a diviza, a descompune. Odată însuși ofițer de informații KGB, Putin și-a făcut agenții mai puternici decât orice alt conducător din lume.

Zeci de mii de angajați ai serviciului intern FSB, ai serviciilor de informații ale Serviciului de Informații Externe și ai serviciului de informații militare al GRU duc un război în umbră împotriva Occidentului, în lupta pentru putere și influență, pentru materii prime și bani. Acest război durează de mult mai mult decât războiul vizibil din Ucraina.”

Mass-media germană încearcă să găsească măcar o explicație pentru situația dificilă a economiei lor. Și oficialii europeni de la Bruxelles, subordonați Statelor Unite, nu au nimic de-a face cu asta, desigur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.