Dan Diaconescu, din arest la domiciliu: Nu există nimic din ce vi s-a spus / Întrebat dacă a fost şantajat: Din păcate, da

best auto leo vaslui

Fostul realizator de emisiuni de televiziune şi politican Dan Diaconescu a declarat, sâmbătă, la domiciliul său din Capitală unde se află în arest preventiv, că se aşteaptă la revocarea măsurii. „Nu există nimic din ce vi s-a spus”, le-a transmis el jurnaliştilor. Diaconescu susţine că a aflat că i s-a ridicat mai devreme interdicţia de a profesa ca ziarist şi de a face politică.

La o zi de la plasarea sa în arest la domiciliu, Dan Diaconescu a fost vizitat de către reprezentanţi ai Poliţiei, conform procedurilor legale. El a ieşit la poarta casei sale din Capitală, unde a aşteptat vizita poliţiştilor, şi a discutat cu jurnaliştii. 

Întrebat dacă aşteaptă să fie eliberat, fostul realizator de televiziune şi politican a răspuns: „Normal, nu există niciun fel de probe!”. ”Am aflat doar că mi s-a ridicat interdicţia mult mai devreme şi că voi avea voie să fac presă şi politică mult mai devreme”, a spus Diaconescu. De asemenea, întrebat dacă a fost şantajat, el a răspuns: Din păcate, da”. 

”Nu există nimic din ce vi s-a spus”, le-a mai transmis el jurnaliştilor.

Judecătoria Constanţa a respins, vineri, propunerea Parchetului Judecătoriei Constanţa de arestare preventivă a lui Dan Diaconescu pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor, în formă continuată şi folosirea prostituţiei infantile, în formă continuată. El a fost plasat în arest la domiciliu.

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.