Dan Negru: La noi, orice păcălici e numit analist financiar și orice bișnițar îmbogățit furând statul e numit om de afaceri!

best auto leo vaslui

Prezentatorul tv, Dan Negru, spune, pe Facebook, că analiștii financiari care prezic crize și dezastre și care sperie populația încasează bani grei pentru aparițiile pe TV. Negru spune că sumele se ridică și la ordinul miilor de euro, iar ținta anunțurilor alarmiste sunt pensionarii săraci!

„Falimentul băncilor din America e explicat acu’ la tv de un analist financiar : apocalipsă. Repetă mereu cuvântul. De vreo 2 ani o tot anunță. La început a speriat-o pe mama. Acu’ mama s-a obișnuit cu „analiștii-apocalipsă”.

Același ins explică, după ce a terminat cu „apocalipsa”, unde să ne investim banii in criza care urmează. Tot pe ton de panică! Pe unii „analiștii financiari” îi cunosc.

Contractele lor cu televiziunile sunt de vreo 1000 / 2000 euro / lună. Pentru banii ăștia anunță apocalipse si o sperie pe măică-mea. Sunt cei care n-au reușit să-si facă propriile afaceri dar le explică altora ce sa facă cu banii E ca si cum un gras ți-ar explica cum să slăbești!

James J. Cramer e prezentatorul „Mad Money” la CNBC și e o legendă pe bursa americană unde a făcut juma’ de miliard de dolari. Așa a intrat în tv: cu credibilitatea obținută în afaceri. La noi orice păcălici e numit analist financiar și orice bișnițar îmbogățit furând statul e numit om de afaceri! Ocoliți frica ! Și ocoliți-i pe cei care-ți spun cum să ajungi acolo unde ei nu au ajuns niciodată !”, scrie Dan Negru pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.