David Popovici s-a retras din finala de la 400 de metri liber! Informații de ultimă oră obținute de trimișii speciali ai Gazetei la Roma

best auto leo vaslui

David Popovici (17 ani) s-a retras din finala probei de 400 de metri liber de la Campionatul European de înot organizat la Roma, deși se calificase, în această dimineață, cu timpul de 3:47.99 minute, al patrulea cel mai rapid înotător din serii. Finala era programată în această seară, de la ora 19:53

Adrian Rădulescu, antrenorul lui David Popovici, a explicat de ce s-a retras sportivul în vârstă de 17 ani din finala probei de 400 de metri liber de la Campionatele Europene de Înot de la Roma: 

„Nu s-a accidentat, este bine din punct de vedere fizic. Probabil ar fi înotat OK în finala de diseară, dar s-au adunat foarte multe și vrem să mai facem lucruri bune în continuare. 

A fost multă emoție la acest European. Am decis că este mai bine să-l protejăm, mai ales că stăm la București numai două zile. Pe 21 august plecăm la Lima, pentru participarea la Campionatul Mondial de juniori, unde avem din nou obiective frumoase”.

sursa: gsp.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.