Drulă, despre comasarea alegerilor: PNL-iştii au mentalitate de ospătar. Îi servesc încontinuu pe cei de la PSD, pentru că cei de la PSD le permit să stea mufaţi la banii publici

best auto leo vaslui

Preşedintele USR Cătălin Drulă a precizat cu referire la intenţia coaliţiei de a comasa alegerile locale cu cele parlamentare, că acest lucru denotă că liberalii au o „mentalitate de ospătar”, deoarece îi servesc constant pe social-democraţi fiindcă le permit liberalilor „să stea mufaţi la nişte surse de bani publici”.

„Pentru PNL-işti, că eu nu le-aş zice liberali, am această idee că acolo, dacă mai e vreun liberal, e undeva ascuns aşa, ca soldatul japonez, dar pentru PNL-işti e un singur lucru care îi încurcă la schema asta pe care au făcut-o României, cu PSD, că ei s-au luat în braţe cu PSD, chipurile, cei împotriva cărora au candidat, că mai sunt alegeri şi că lumea nu uită! Acesta e detaliul din planul lor care îi încurcă teribil şi au ajuns chiar să aibă o retorică întreagă pe tema asta, prea multe alegeri ne încurcă, dacă putem să scăpăm… Domne`, asta e partea esenţială din democraţie!”, a precizat Cătălin Drulă, miercuri la postul B1TV.

El a adăugat că toate rundele de alegeri de anul viitor sunt importante, însă PNL vrea să păcălească electoratul că se gândeşte la ţară.

„Niciuna dintre aceste runde de alegeri care sunt la anul nu e neimportantă, Ne alegem primarii, ne alegem parlamentarii, adică Guvernul indirect, ne alegem Preşedintele României, ne alegem pe cei care ne reprezintă la Bruxelles şi nu mai avem timp de patru ani de zile niciun fel de alte alegeri. Ei încearcă acum să păcălească cumva lumea, se gândesc că mai la ţară, mai unde au ei primari, dacă o să fie şase buletine, dă-i, maică, aici cu toţi pe bandă, PNL cumva să mai ia nişte voturi. N-au această minimă coloană vertebrală, vreun fel de bărbăţie politică. Asta înseamnă democraţie, te duci şi guvernezi sau stai în opoziţie, pe baza unor voturi. Acum tot încearcă, trag de tot felul de scenarii, iese doamna Gorghiu care anunţă, constituţionalist aşa, a găsit o soluţie să rămână PNL la putere fără alegeri, dacă se poate”, a mai spus Drulă.

„PNL-iştii, adică ospătarii PSD, n-o să se certe cu cei care sunt aşezaţi la masă, adică cu PSD-iştii, deci stau cu capul între umeri”, a continuat liderul USR.

„Asta este mentalitate de ospătar. Îi servesc încontinuu pe cei de la PSD, pentru că cei de la PSD le permit să stea mufaţi la nişte surse de bani publici”, a conchis fostul ministru al Transporturilor.

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.