Drumul Vaslui-Rebricea-Iași este blocat de nămeți!

best auto leo vaslui

În aceste momente, Drumul Județean 248, situat în județul Iași, este complet blocat. De la comuna Rebricea, care este la limita cu județul Iași, și până acolo se circulă în condiții de iarnă, iar carosabilul este acoperit de un strat mediu de 10 cm de zăpadă. În consecință, toate drumurile județene se circulă în condiții de iarnă, iar echipele de la SC LDP Vaslui acționează cu utilaje de deszăpezire și material antiderapant pentru a face drumurile cât mai sigure pentru șoferi.

Este important de menționat că există o avertizare meteo emisă de Cod Portocaliu, care este valabilă până joi, 6 aprilie, ora 14.00. Aceasta avertizează cu privire la ninsoarea consistentă și vântul puternic care se vor înregistra în zonă. Având în vedere aceste informații, echipajele de deszăpezire vor monitoriza toate drumurile județene pentru a verifica starea părții carosabile și vor acționa în caz de necesitate.

Este recomandat să evitați să porniți la drum pe timp de viscol și ninsoare puternică. În cazul în care deplasarea este absolut necesară, este important să vă informați în prealabil dacă pe traseul stabilit nu există drumuri blocate. De asemenea, este indicat să fiți precauți și să conduceți cu atenție pe toată durata călătoriei, adaptând viteza la condițiile meteo și de drum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.