Edilul condamnat că și-a spionat, cu Poliția Locală, amanta a fost prins: Unde a fost depistat de agenți

best auto leo vaslui

Gheorghe Nichita, fostul primar din Iași condamnat la 5 ani de închisoare pentru că și-a spionat amanta cu ajutorul Poliției Locale, a fost săltat de polițiști în Vaslui. El a fost deja dus la Penitenciarul Vaslui, considerat a fi un loc de încarcerare a VIP-urilor.

“În cadrul activităţilor operative desfăşurate astăzi, 30 august 2022, polițiștii vasluieni au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea.

Marți, 30 august 2022, polițiștii Serviciului Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 65 de ani, domiciliat în municipiul Vaslui.

Pe numele acestuia, Tribunalul Iași a emis astăzi, 30 august 2022, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pe o perioadă de 5 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de ”instigare la abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată”.

Persoana sus-menționată a fost depistată, de polițiști, în municipiul Vaslui, fiind preluată de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească”, anunță poliția.

sursa: stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.